BusIness

SAS og Statoil i nyt samarbejde
SAS og Widerøe har tegnet en ny aftale med Statoil vedrørende selskabets flyrejser såvel indenrigs som internationalt. Aftalen strækker sig over tre år med mulighed for forlængelse.

Et bredt rutenet og mange afgange var nogle af faktorerne, som gjorde, at Statoil valgte at forny aftalen om selskabets flyrejser med SAS. Aftalen strækker sig over tre år med mulighed for yderligere to års forlængelse.

SAS og Widerøe er foretrukne partnere, hvilket betyder, at størstedelen af Statoils flyrejser indenrigs vil blive gennemført med SAS og Widerøe.

– I SAS er vi glade for at forny det langvarige samarbejde med Statoil i yderligere mindst tre år, og vi er meget stolte over den tillid og de forventninger, der stilles til os som flyselskab. Vi vil arbejde videre med vores vision om at gøre livet lettere for vores skandinaviske rejsende. Udover vores investeringer i en helt ny kabine vil vi inden for kort tid også begynde installationen af markedets hurtigste WiFi på vores indenrigs- og europæiske rutenet, , siger Eivind Roald, kommerciel direktør i SAS.

To Top